Vinduessikring mod

tyveri og indbrud

Det er vigtigt, at forstærke sine vinduer med robuste vindueslåse, solide tremmer, ekstra vinduesbeslag eller vinduesgreb – for at sikre sig mod tyveri og indbrud.

Desværre er der mange ting, som kan true ens ellers fredelige hverdag, hvad enten man sidder i sin egen bolig, ejer et sommerhus eller er på sin arbejdsplads. I stort set alle huse findes der vinduer, og disse repræsenterer desværre bygningens svageste punkt, hvad sikkerhed angår. En indbrudstyv vælger næsten altid vinduet som ind- og udgang

Det tilrådes derfor at sikre sine vinduer mod diverse påvirkninger, hvilket kan gøres ganske enkelt.

Man kan selvfølgelig investere i en udskiftning af alle sine ruder med nogle, som er lavet af sikringsglas, så potentielle tyve ikke kan knuse glasset. Hvis man synes, at dette er for omfattende, kan man også vælge at få sat noget beskyttende specialfilm op på vinduet eller købe nogle nye lister, som monteres omkring vinduet med nogle særlige skruer.

En anden mulighed kan være at få vindueslåse, som gerne kan ses udefra, med en præventiv virkning til følge, og som under ét kan gøre vinduerne både tyveri- og børnesikre.

Vinduessikring mod tyveri og indbrud

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde