En byggepladsvagt

sikrer byggepladsen

Undgå tyveri og hærværk på byggepladser med hjælp fra en byggepladsvagt. Samtidig forhindres uforudsete forsinkelser i byggeriet som følge af stjålne materialer og værktøj.

Sikkerhed på byggepladsen – en nødvendighed
Det koster bygherrer og entreprenører store millionbeløb hvert år at dække de tab, der følger af hærværk, stjålne maskiner og materialer samt arbejdsulykker.

Moderne GPS-teknologi gør det i dag muligt at spore og finde bortkomne effekter. Dog er en solid præventiv sikkerhedsløsning stadig et langt bedre værn, da der derved undgås kostbar spildtid, når materialer, maskiner og udstyr ikke er til rådighed for medarbejderne på byggepladsen.

Baseret på vores mangeårige erfaring har Vagtservice Danmark derfor skabt et komplet sikkerhedskoncept til byggepladser, som skaber sikkerhed for medarbejdere og arbejdsmiljø samt udstyr og værdier.

Et komplet sikkerhedskoncept til byggepladser
Vagtservice Danmark tilbyder at gennemgå sikkerhedsniveauet på byggepladsen med særligt fokus på:
• Tyveri
• Ulykker
• Hærværk
• Svind

På baggrund af dette sikkerhedstjek udarbejder Vagtservice Danmark en rapport, som giver Dem det fulde overblik over byggepladsens aktuelle sikkerhedsniveau. Rapporten indeholder desuden vores anbefalinger til relevante områder, hvor sikkerheden kan styrkes i forhold til medarbejdere, arbejdsmiljø og værdier samtidig med, at sikkerheden bliver bragt i overensstemmelse med gældende forsikringskrav eller interne retningslinjer.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Udfyld dine informationer herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 eller skriv her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.