Tågesikring

med røgkanon

Beskyt virksomhedens værdier med en tågesikring/tågekanon, som er yderst effektiv og fylder dit lokale med en uigennemsigtig sky af tåge på få sekunder.

Som butiks- og virksomhedsejer såvel som husejer er indbrud noget, som de fleste forsøger at forebygge og allerhelst undgå. Der findes diverse overvågnings- og alarmsystemer på markedet, men de kan ikke altid hindre tyvene i at slippe afsted med de særligt værdifulde genstande. Tyvene er desværre klar over, at de har et vist spillerum, inden der dukker nogle myndighedspersoner op.

Derfor kan det være en god idé at supplere med en tågesikring, således at tyvene får vanskeligere ved at slippe afsted med byttet. En tågekanon, som den også kan kaldes, udsender en tyk, hvid røg, som hurtigt fordeler sig rundt i det pågældende lokale. Røgen kan føles ubehagelig, men er ufarlig. Til gengæld er effekten af tågen særdeles effektiv.

På grund af den massive mur af røg bliver tyvene forhindret i at finde frem til de værdigenstande, som de er kommet efter.

Tågesikringen aktiveres via den tilkoblede tyverialarm og bør således monteres af en autoriseret installatør.

Tågesikring med røgkanon

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde