Effektiv adgangs-

kontrol – ADK

Adgangskontrol (forkortet ADK) øger sikkerheden og er løsningen til jer, der har mange fællesarealer og ønsker kontrol over, hvem der har adgang og hvornår.

Hvis din virksomhed/institution har et højt sikkerhedsniveau, kan det være en bekvem løsning at installere et adgangskontrolsystem.

Det kan blandt andet være nødvendigt at beslutte, hvem i personalegruppe der skal have adgang til hvilke dele af virksomheden/institutionen, da det er vigtigt at beskytte den viden og de aktiver, som virksomheden råder over.

Det elektroniske system giver mulighed for at tilpasse adgangstilladelsen individuelt. Det kan gøres ved hjælp af personlige adgangskort, pinkode m.m.

Ligeledes kan kontrollen anvendes som ekstra information, omkring hvilke personer der kommer og går og på hvilke tidspunkter.

I det lange løb kan denne løsning også være en økonomisk fordel, da nøgler og låsesystemer kræver både tid, penge og besvær at udskifte, hvorimod adgangskontrolsystemet er meget brugervenligt og kan styres på platforme såsom kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

Effektiv adgangskontrol - ADK

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde