Døgnåben vagttelefon

ring – 70 112 100

Er uheldet ude eller er alarmen gået, så rykker vores vagter ud døgnet rundt. Samtidig kan vi kontaktes via vores vagttelefon døgnet rundt, alle ugens dage.

Vi tilbyder vagtservice 24/7 til vore kunder, som har behov for udvidet eller konstant overvågning. Vore uniformerede vagter optræder altid professionelt, når de ude på en opgave. De er trænede i at lokalisere og forhindre uønskede hændelser og/eller håndtere problematiske situationer.

Behovet for en døgnvagt kan eksempelvis opstå, når en kunde forudser eller oplever problemer, som ikke kan løses på fredelig vis. Det kan dreje sig om utrygge eller ligefrem truende forhold, i og omkring hjemmet, virksomheden, institutionen eller i forbindelse med et større arrangement.

Alene bevidstheden, om at der er et beredskab på stedet, kan betyde, at den gode stemning bevares blandt de tilstedeværende, og optræk til konflikter minimeres.

I mange tilfælde virker en uniformeret vagt også præventiv i forhold til tyverier og hærværk, fordi vagten er synligt til stede. En døgnvagt, der udstationeres over en længere periode hos en større virksomhed kan godt betale sig. I det udgifterne ved indbrud og hærværk nemt kan overstige den service, en vagt, som er inde i stedets rutiner, kan tilbyde. Se mere om vores services her.

Døgnåben vagttelefon