Brandalarm-

anlæg – ABA

Et automatisk brandalarmanlæg (også kaldet ABA-anlæg) opdager begyndende brand hurtigt og alarmerer brandvæsnet med det samme.

Der er flere væsentlige gode grunde til at installere en godkendt og automatiseret brandalarm. En pludselig opstået brand kan være yderst farlig for de mennesker, som befinder sig i nærheden, og en brand kan samtidig forårsage omfattende og uoprettelige skader på en bygning.

En alarm kan dels skabe trygge betingelser for eksempelvis børneinstitutionen/skolen og være på forkant med situationen, hvis uheldet er ude.

En brandalarm kan også øge sikkerheden for virksomhedens værdigenstande, som ikke altid kan erstattes med nye pga. deres specifikke brug, indhold eller udførsel.

Når alarmen aktiveres, sendes der automatisk en besked til brandvæsenet. Ved hjælp af opsatte censorer registreres det, hvis der er tegn på varme- eller røgudvikling. Alarmen er også tilkoblet et sprinkleranlæg, som automatisk starter op for at beskytte det ramte område og hindre branden i at brede sig.

Installationen af en ABA-brandalarm skal foretages af en autoriseret installatør for at sikre, at alarmen er korrekt og lovligt tilsluttet af forsikringshensyn.

Brandalarmanlæg - ABA

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde