Sikkerhed for private

virksomheder

Tryghed og sikkerhed er vigtigt for alle virksomheder, uanset størrelse. Vagtservice Danmark skræddersyer løsninger til jeres virksomhed, så I får den bedste sikkerhed til den rigtige pris.

Sikkerhed for kunder, medarbejdere og værdier
Det forventes, at der i 2010 bliver begået over 100.000 indbrud i danske virksomheder og boliger, hvilket er en stigning på 50 procent i forhold til 2006.

Det svarer til et indbrud hvert femte minut, døgnet rundt. Foruden indbrud, plages virksomhederne i stadig højere grad også af svind forårsaget af medarbejdere og leverandører. En solid præventiv sikkerhedsløsning er derfor en nødvendighed.

Baseret på vores mangeårige erfaring har Vagtservice Danmark derfor skabt et komplet sikkerhedskoncept til danske virksomheder, som skaber sikkerhed for medarbejdere, arbejdsmiljø, viden og værdier.

Et komplet sikkerhedskoncept til Deres virksomhed
Vagtservice Danmark tilbyder at gennemgå sikkerhedsniveauet i deres virksomhed med særligt fokus på:
• Indbrud
• Tyveri
• Brand
• Svind

På baggrund af dette sikkerhedstjek udarbejder Vagtservice Danmark en rapport, som giver Dem det fulde overblik over virksomhedens aktuelle sikkerhedsniveau.

Rapporten indeholder desuden vores anbefalinger til relevante områder, hvor sikkerheden kan styrkes i forhold til medarbejdere, arbejdsmiljø og værdier samtidig med, at sikkerheden bliver bragt i overensstemmelse med gældende forsikringskrav eller interne retningslinjer.

Sikkerhed for private virksomheder

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.