Sikkerhed mod

tyveri i detailhandlen

Både ekstern såvel som intern tyveri er en stor økonomisk belastning for detailhandlen. Med Vagtservice Danmark kan du minimere svindet og genskabe tryghed og tillid i jeres forretning.

En god shoppingoplevelse i takt med tiden
Inden for hele detailbranchen stilles der stadigt større krav til sikkerheden.

Stigende udgifter til at dække tab ved tyveri og indbrud samt risikoen for at medarbejdere udsættes for ubehagelige situationer, der kan præge dem for livet, har medført at et stadigt større antal butikker og varehuse ønsker at forhøje deres sikkerhedsniveau.

Baseret på vores mangeårige erfaring har Vagtservice Danmark derfor skabt et komplet sikkerhedskoncept til detailhandlen, som skaber sikkerhed for kunder, medarbejdere og arbejdsmiljø samt værdier og varer.

Et komplet sikkerhedskoncept til detailhandlen
Vagtservice Danmark tilbyder at gennemgå sikkerhedsniveauet i Deres butik med særligt fokus på:
• Tyveri
• Røveri
• Brand
• Svind

På baggrund af dette sikkerhedstjek udarbejder Vagtservice Danmark en rapport, som giver Dem det fulde overblik over virksomhedens aktuelle sikkerhedsniveau. Rapporten indeholder desuden vores anbefalinger til relevante områder, hvor sikkerheden kan styrkes i forhold til kunder, medarbejdere og værdier samtidig med, at sikkerheden bliver bragt i overensstemmelse med gældende forsikringskrav eller interne retningslinjer.

Sikkerhed mod tyveri i detailhandlen

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.