Overfaldstryk

og overfaldsalarm

Et overfaldstryk eller -alarm er en god måde, at skabe tryghed i hjemmet eller hos personer i bestemte jobs, som f.eks. banker, butikker og restaurationer.

Et overfaldstryk eller et nødopkald er til brug for ældre, handicappede og andre, som befinder sig i en udsat position.

For eksempel kan det være en ansat, som arbejder alene i en butik og særligt om aftenen og natten kan komme ud for kunder med en truende adfærd og/eller med hensigt om at begå røveri. I sådanne tilfælde kan en alarm betyde større tryghed og sikkerhed for personalet.

De fleste udgaver af alarmen har en størrelse, som er lige til at putte i lommen. Dette gør det enkelt for brugeren at trykke diskret på knappen, hvis der opstår en uløselig konflikt eller det, der er værre.

Trykenheden er trådløs og forbundet med et alarmsystem. De fleste overfaldstryk har mellem to til tre forskellige beskedfunktioner, som brugeren kan aktivere alt efter behov:
1. Der er brug for assistance.
2. Det er en nødsituation.
3. Brugeren er i fare.

Beskeden sendes automatisk videre til alarmcentralen i de tilfælde, hvor det er en ansat, som aktiverer den. I andre brugstilfælde kan alarmen være forbundet til naboer, pårørende eller plejepersonale, som efterfølgende tager kontakt til den pågældende person.

Overfaldstryk og overfaldsalarm

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 eller skriv her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde