Sikkerhedsvagt

til hotelbranchen

En sikkerhedsvagt eller receptionsvagt giver dine kunder en god modtagelse med et smil og sætter fokus på virksomhedens tryghed og sikkerhed.

Sikkerhed for gæster og medarbejdere
Hoteldrift i Danmark er udfordret af den internationale konkurrence inden for turismesektoren, hvilket har medført et stigende fokus på at nedbringe uhensigtsmæssige omkostninger. Dette omfatter bl.a. udgifter til tyveri, røveri, svind og brandskader.

Værdier er på spil samtidig med, at trygheden for medarbejdere og gæster forringes. Hoteller har derfor i høj grad brug for en solid præventiv sikkerhedsindsats.

Baseret på vores mangeårige erfaring har Vagtservice Danmark derfor skabt et komplet sikkerhedskoncept til hotelbranchen, som skaber sikkerhed for hotellets gæster og værdier, medarbejdere og arbejdsmiljø.

Et komplet sikkerhedskoncept til hotelbranchen
Vagtservice Danmark tilbyder at gennemgå sikkerhedsniveauet på Deres hotel med særligt fokus på:
• Tyveri
• Røveri
• Brand
• Svind

På baggrund af dette sikkerhedstjek udarbejder Vagtservice Danmark en rapport, som giver Dem det fulde overblik over hotellets aktuelle sikkerhedsniveau. Rapporten indeholder desuden vores anbefalinger til relevante områder, hvor sikkerheden kan styrkes i forhold til gæster, medarbejdere og værdier samtidig med, at sikkerheden bliver bragt i overensstemmelse med gældende forsikringskrav eller interne retningslinjer.

Sikkerhedsvagt til hotelbranchen

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 eller skriv her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.