Industrivirksomheder

– store som små

Hos Vagtservice Danmark skaber vi professionelle totalløsninger inden for sikkerhed med vagt, overvågning og alarm til produktionsvirksomheder i hele landet.

Sikkerhed for medarbejdere og værdier
Produktionsvirksomheder i Danmark plages i stadig højere grad af indbrud og tyveri samt svind forårsaget af medarbejdere og leverandører.

Der forsvinder råvarer, viden og højteknologisk udstyr i et alarmerende stort omfang, hvilket påvirker virksomhedernes indtjening i negativ retning og skader arbejdsmiljøet for medarbejderne. En solid præventiv sikkerhedsløsning er derfor en nødvendighed.

Baseret på vores mangeårige erfaring har Vagtservice Danmark derfor skabt et komplet sikkerhedskoncept til industrielle virksomheder, som skaber sikkerhed for medarbejdere, arbejdsmiljø, viden og værdier.

Et komplet sikkerhedskoncept til industrielle virksomheder
Vagtservice Danmark tilbyder at gennemgå sikkerhedsniveauet i Deres virksomhed med særligt fokus på:
• Tyveri
• Indbrud
• Svind
• Spionage

På baggrund af dette sikkerhedstjek udarbejder Vagtservice Danmark en rapport, som giver Dem det fulde overblik over virksomhedens aktuelle sikkerhedsniveau. Rapporten indeholder desuden vores anbefalinger til relevante områder, hvor sikkerheden kan styrkes i forhold til værdier, medarbejdere og arbejdsmiljø samtidig med, at sikkerheden bliver bragt i overensstemmelse med gældende forsikringskrav eller interne retningslinjer.

Industrivirksomheder – store som små

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.