Koncernen

Service Danmark

Vagtservice Danmark er en del af den danskejede koncern, Service Danmark. På tværs af virksomhederne er der et tæt samarbejde som spænder bredt i de services, vi tilbyder.

I alt omfatter koncernen 4 virksomheder i servicebranchen med hver deres organisation og spidskompetencer. Fælles for virksomhederne er, at de er baseret på samme værdier og dna med samme overordnede ledelse. Til dagligt beskæftiger vi mere end 500 mand, som geografisk er fordelt over hele landet.

Vores koncern omfatter også:
Rengøringsservice Danmark har tæt på 40 års erfaring i servicebranchen. De benytter den seneste teknologi til kvalitetssikring til glæde for både kunder, medarbejdere og leverandører. Kunden bliver sat i centrum og der laves skræddersyede løsninger, der opfylder kundens ønsker og behov. Hvert år udføres mere end en million kvadratmeter rengøring for flere end 500 erhvervskunder.

CleanTech Danmark tilbyder alle former for professionel afrensning. Virksomhedens kernekompetencer er afrensning og rengøring af servicestationer, hvor der altid bliver taget størst mulig hensyn til miljøet. CleanTech Danmark skaber rammerne for flotte og rene facader for både erhverv og private kunder.

Service Danmark organisation