Vores

personalepolitik

Vagtservice Danmark har nedskrevet en personalepolitik, som overordnet danner rammen for, hvordan ledelsen og medarbejderne skal behandle hinanden.

Vagtservice Danmark sætter stor pris på sine ansatte. Det er en forudsætning for vores fortsatte vækst. Vores engagerede medarbejdere gør en stor indsats for at opnå de bedst mulige resultater.

Vi lægger i vores personalepolitik vægt på, at vores medarbejdere løbende udvikler deres professionelle kvalifikationer, og der er gode muligheder for at videreuddanne sig og på den vis være opdateret i forhold til nye interessante opgaver.

Når den enkelte medarbejder er godt inde i de forskellige områder, forventes det, at den erhvervede viden udveksles med nye kollegaer, så deres oplæring hjælpes på vej.

For at kunne udfylde rollen som vagt hos os, forventer vi en loyal og ansvarlig medarbejder. Det er afgørende, at vores vagter er i besiddelse af en god situationsfornemmelse, samt er både velformulerede og detaljeorienterede. Ligeledes tilstræbes det, at kunden møder en venlig og diskret attitude kombineret med en afdæmpet autoritær udstråling hos den vagt, som er udsendt på opgaven.

Privatlivspolitik og ejeroplysninger