Brandvagter tjekker

brandsikkerheden

Vi tilbyder professionelle brandvagter til alle former for varmt arbejde. Ved udførelse af visse typer arbejde, kræves det at man har en brandvagt tilgængelig.

En eller flere brandvagter bør sættes på posten, når der afholdes en begivenhed med mange mennesker. Der kan være behov for en brandvagt ved både udendørs og indendørs arrangementer. Ligeledes kan det være nødvendigt med overvågning ved overnatninger på eksempelvis en skole.

I bygninger er det vagtens opgave at tjekke, at røgalarmen fungerer efter hensigten, at kontrollere, at branddørene er lukkede, og derudover skal nødudgangene og vejene derhen friholdes, og brandslukningsmateriellet skal være i god stand og være blevet efterset for nylig.

Undervejs ved et arrangement har vagten til opgave at holde øje og om nødvendigt afværge uheldige situationer, som kan forårsage en brand. En pludselig opstået brand kræver en professionel og effektiv handling af en brandvagt, da ilden hurtigt kan sprede panik blandt deltagerne.

Vagterne, vi sender ud, er dermed både ansvarlige for brandslukning og for gæsternes sikkerhed og har den fornødne viden, som kræves, for at kunne sikre et trygt og sikkert arrangement for alle.

Vagtservice Danmark leverer brandvagter der øger brandsikkerheden.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere om vores brandvagter?

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde