Vagtservice Danmarks

værdier

Værdierne i Vagtservice Danmark har alle dage været de samme og samtidig også det, som virksomheden skal afspejle og stå for. Her er vores unikke fokus på tryg og professionel vagtservice, hvor god service er i højsædet.

Vore kunder er naturligvis af største vigtighed for os. Vi ønsker at leve op til de forventninger, vi møder hos vore kunder. Tryghed og tillid er nøgleordene hos VSD og god service følger naturligvis også med.

Når vi skal løse en opgave for en kunde, er det derfor nødvendigt at vide så meget som muligt, så ingen vigtige detaljer bliver overset.

Vi bestræber os altid på at føre en positiv dialog og være gode ansvarlige samarbejdspartnere, der får tingene til at lykkes. Når en kunde tager kontakt til Vagtservice Danmark står vi altid til rådighed, så kunden hurtigt kan få svar på sine spørgsmål.

Vore medarbejdere, som kommer ud på opgaver, er yderst kompetente, idet de har gennemgået vores obligatoriske træningsprogrammer og er velinformerede om, hvordan de skal agere det pågældende sted.

Vagtservice Danmarks værdier