Hurtig og sikker

alarmpatrulje

Med en alarmpatrulje fra Vagtservice Danmark er du sikret en hurtig respons- og udrykningstid. Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, hvis en alarm skulle gå.

Hvis din virksomhed har brug for løbende at blive tilset, kan en patruljevagt være løsningen. Vi kører ud og tjekker, om alt er, som det skal være.

Der er forskellige muligheder og metoder, som kan øge sikkerheden for dine bygninger, værdier og/eller personale.

Vi kører ud efter aftale eller anvender et alarmsystem. Med en alarm installeret og forbundet til vores system vil vi kunne være på stedet inden for kort tid. Ved ankomst vil vore patruljevagter gennemgå bygningerne og/eller udendørsarealerne med henblik på hurtigt at lokalisere problemet.

Vagterne tager en hurtig vurdering på, hvad sagen drejer sig om. Derefter sætter de ind med de nødvendige procedurer.

Årsagerne kan være mange – bl.a. kan alarmen skyldes en opstået brand, vandskade, skade på bygning/materialer, indbrud, tyveri eller overfald.

Som forebyggelse af den slags hændelser kan vi også tilbyde en fast aftale, hvor vi på alle tider af døgnet og med jævne mellemrum tilser din virksomhed. Fordelen vil være at forhindre problemer, før de opstår, og skabe ekstra tryghed for alle, som er tilknyttet din virksomhed.

Hurtig og sikker alarmpatrulje

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 eller skriv her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde

Se alle vores services