Sikre og moderne

branddøre

Vagtservice Danmark har arbejdet med brandsikkerhed i mange år. Vi sørger for branddøre, som er en hurtig, sikker og effektiv måde, at forhindre røg og ild i at sprede sig.

Skulle uheldet for alvor være ude, og der opstår brand i huset, virksomheden, på hotellet eller på institutionen, findes der heldigvis branddøre de fleste steder. Dørene kan give ofrene den fornødne tid til at slippe ud, og skaderne på det materielle begrænses ofte betydeligt.

Af samme grund er en investering i brandhæmmende døre næppe noget, som man vil fortryde – kun hvis man ikke har fået dem.

Nogle tænker måske, at dørere er skæmmende at se på, men det behøver de ikke at være. Der findes et væld af forskellige modeller, og de kan som regel tilpasses individuelle ønsker og forhold, og der kan vælges både størrelse, farve og tilbehør. Der findes desuden dobbeltdørs branddøre og døre med et glasparti.

Ud over at være brandhæmmende kan dørene også virke lyddæmpende og præventive i forhold til tyveri. Endvidere har brug af branddøre betydning for forsikringsselskabets vurdering af forholdene.

Sikre og moderne branddøre

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde