Nøglesystemer og

elektroniske låse

En pålidelig sikringsløsning er afgørende for at undgå svind og tyveri. Slip for besværet med nøgler og omkodning med et brugervenligt og effektivt nøglesystem.

Nogle steder bruger man det almindeligt kendte nøglesystem, hvor man har hver sin Ruko- eller Eva-nøgle, som hører til en bestemt låsecylinder i en bestemt dør. Dog er der også mulighed for at have en enkelt hovednøgle, som passer til alle bygningens døre, hvilket for eksempel kan være praktisk for en rådhusbetjent, en vagtmand eller lignende. Alligevel kan der stadig være behov for enten at begrænse eller tillade adgangen visse steder og for udvalgte personaler. Nøglesystemet kan derfor tilpasses, så en specifik nøgle kan bruges til flere forskellige døre, men dog stadig ikke alle.

Nøglesystemer kan også være elektroniske og kan tilsluttes eller afkobles ved fjernstyring.

I stedet for en nøgle får man udleveret en nøglebrik, et kort og/eller en tilhørende pinkode, som skal anvendes, når man vil åbne en dør.

Mister man sit kort eller nøglebrik, er det muligt elektronisk at omkode låsen, således at man slipper for den dyre affære, det er, at skulle tilkalde en låsesmed.

Endvidere er der den mulighed at give gæster midlertidig adgang med et nøglekort, hvilket igen giver større frihed.

Ønsker man at vide mere om, hvem som kommer og går og på hvilke tidspunkter, er det også muligt ved hjælp af en særlig log.

Nøglesystemer og elektroniske låse

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 , eller skriv her så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde