Sikkerhedsskabe til

sikring af værdier

Hvis du skal tyverisikre dine eller din virksomheds ejendele eller værdigenstande, så er et sikkerhedsskab den bedste og mest effektive løsning.

Hvis man har nogle ejendele, som man på alle måder ønsker at beskytte, kan et sikkerhedsskab være en løsning. Skabet kan beskytte mod flere former for trusler. Der kan være tale om indbrud, brand eller en vandskade, hvor det ikke er muligt at hente eller gemme sine værdier på forhånd.

Formålene med et sikkerhedsskab kan være mange, og derfor findes der også flere forskellige typer til forskellige formål:

På et hotel eller på en større virksomhed kan det være nødvendigt at deponere alle nøglerne et sikkert sted.

På en skole eller institution kan der være behov for at låse skolens PC’er eller tablets inde, så de ikke bliver udsat for hærværk eller tyveri.

I en virksomhed kan der være meget vigtige dokumenter, værdier eller aktiver, som ikke må forsvinde eller komme noget til.

I et privat hjem kan der være en del værdigenstande. Husejeren kan også selv ligge inde med mange kontanter, som skal låses væk et sikkert sted for at forhindre, at de forsvinder eller bliver stjålet.

Sikkerhedsskabe til sikring af værdier

Kontakt Vagtservice Danmark på 70 112 100 eller skriv her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde

Se alle vores services