Om Vagtservice Danmark

Om Vagtservice Danmark

Vagtservice Danmark er en danskejet sikkerhedsvirksomhed, der sætter tætte relationer i fokus. Vi betragter dét at beskytte andres værdier som en højt betroet og vigtig funktion.

Vores samarbejde med kunder og partnere er baseret på værdierne tillid, nærhed og fleksibilitet. Vi løser alle givne udfordringer professionelt og besidder  en urokkelig vilje til altid at leve op til de krav, der stilles til vores virksomhed.

Vores dynamik og flade organisationsstruktur gør, at vores kunder kan forvente hurtig respons på alle henvendelser.

Vagtservice Danmark er desuden certificeret i overensstemmelse med DS/ISO 9001 : 2015 samt F&P-godkendt til levering af vagt- og sikringsydelser.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og selve årsagen til den succes, som vi har opnået. Derfor sætter vi en ære i at opretholde et sundt og produktivt arbejdsmiljø, hvor begreber som medindflydelse og dygtiggørelse bidrager til et højt fagligt niveau og dybt engagerede medarbejdere.

Hos Vagtservice Danmark ønsker vi at differentiere os i kraft af af vores unikke kompetencer og værdier. Vores eget sunde værdisæt er din garanti for, at vi kvalificerer os til også at beskytte dine værdier.

Prøv os – vi skaber sikkerhed med værdi!